Gymnastikringens sæson 20223/2024


Kære medlemmer og forældre
 
 

Tusind tak for en flot opvisning i Kildeskovshallen den 17. marts! Det var helt fantastisk at se så mange glade og dygtige gymnaster, parkourudøvere og dansere på gulvet og samtidig mærke jer forældres opbakning fra tilskuerpladserne.


 

Vi har nu den glæde at indkalde til vores årlige generalforsamling i Gymnastikringen: 

Dato:    Onsdag den 15. maj 2024

Tid:       Kl. 19:00 – 20:30

Sted:     Kildeskovshallen - Mødesalen (bag restauranten)

Adolphsvej 25

2820 Gentofte


Gymnastikringen drives af 8 frivillige bestyrelsesmedlemmer, der sammen med ca. 25 instruktører og hjælpeinstruktører varetager de administrative og praktiske opgaver i forbindelse med foreningens virke.

I bestyrelsen er vi pt. 4 forældre, 2 tidligere trænere, og 2 super-dedikerede nuværende trænere - Uffe og Jacob, som mange er jer kender fra hallen på Dyssegaardsskolen og Kildeskovshallen.

I år stiller 3 af vores nuværende medlemmer ikke op til genvalg. Derfor er vi - hvis Gymnastikringen skal bestå og fortsat drive et super fedt program med masser af gymnastik, dans og parkour for alle jer medlemmer - afhængige af at få 3 friske, nye medlemmer ind i bestyrelsen!! 

Har du lyst til at gøre en forskel for lokalområdets børn og unge ved at bidrage med nogle timer om måneden til frivilligt arbejde. Det kan enten være som en del af vores bestyrelse eller som suppleant med ansvar for et par opgaver i løbet af året, så mød op til  generalforsamlingen 15. maj! 

Måske er du allerede medlem på et af vores hold, måske er du forældre til et eller flere af vores  gymnaster, eller også kender du en måske en bedsteforældre, som brænder for blive en del af et forpligtende fællesskab og hjælpe med at drive aktiviteterne og sikre et program med masser af gymnastik til gavn for vores børn, unge og voksne gymnaster.  (Og hvis du har erfaring fra andet foreningsarbejde er dette naturligvis et kæmpe plus ??).

Vores forening er veldrevet og har en god økonomi. Vi fordeler opgaverne og er fælles om ansvaret for at drive foreningen. Du har altså stor mulighed for at være med til at sætte retningen for vores forening.


Vi glæder os til at se dig.


I forlængelse af generalforsamlingen afholder den ny-valgte bestyrelse sit første konstituerende møde. I tilfælde af, at der ikke kommer nye medlemmer ind i bestyrelsen 15. maj, og der således ikke kan mønstres en bestyrelse på generalforsamlingen, er vi desværre nødt til at indkaldte til en ekstraordinær generalforsamling med henblik på at afvikle foreningen.

Hvis du har et spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på: kontakt@gymnastikringen.dk eller telefonisk på 61659786

 

På vegne af bestyrelsen, 

Tine Hancock

Formand