Voksenhold 18-65+

 

Motion og stræk


Efter grundig opvarmning udfører vi stående øvelser, hvor vi lægger vægt på styrke, balance og mobilitet. Siddende øvelser med fokus på smidiggørelse og styrke og dernæst liggende øvelser på gulv for ryg og mave. En god og grundig all-round lektion, hvor vi arbejder med både de store og små muskelgrupper.

Vi runder timen af med grundig udstrækning, ved rolige og kontrollerede strækøvelser med henblik på smidiggørelse, både for at vedligeholde og for at øge bevægeligheden. 

For tilmelding klik på "Tilmelding" øverst på hjemmesiden, find det ønskede hold og klik "Tilmeld - se hold".Balance, styrke og holdning


Efter grundig opvarmning starter vi med stående styrke øvelser for arme og ryg. Liggende træner vi mavemusklerne og laver øvelser for ryg og ben.

En god gennemarbejdning af de store muskelgrupper. Derefter træner vi forskellige balanceøvelser. Ved at arbejde langsomt og grundigt med de små muskelgrupper forbedrer vi både holdning og balance.Vi slutter af med udstrækning af de store muskelgrupper. 

For tilmelding klik på "Tilmelding" øverst på hjemmesiden, find det ønskede hold og klik "Tilmeld - se hold". 


Stræk, styrke og stabilitet


Dette pilates hold er for dig, der gerne vil styrker kroppen og arbejde med alle muskelgrupper.

Der arbejdes med forskellige redskaber og meget med egen kropsvægt. Vi styrker vores CORE gennem dynamiske øvelser for hele kroppen og stimulerer og udfordrer vores balance. Vi afslutter med afslappende stræk.

For tilmelding klik på "Tilmelding" øverst på hjemmesiden, find det ønskede hold og klik "Tilmeld - se hold".Pilates


Pilates er for dig, der ønsker at forbedre din kropsholdning gennem bevægelse uanset om du er begynder eller øvet.

Vi gennemgår basis øvelser, hvor der lægges vægt på god teknik, korrekt holdning og vejrtrækning. Vi arbejder med hele kroppen og både med og uden redskaber. Alle øvelser bliver forklaret grundigt. Husk at medbringe en træningsmåtte.

For tilmelding klik på "Tilmelding" øverst på hjemmesiden, find det ønskede hold og klik "Tilmeld - se hold".Yoga Flow

De kendte yogastillinger bliver sat sammen i en kreativ og intelligent sekvensering, der til tider kan udfordre, og andre gange være som en flydende meditativ oplevelse.

En mulighed for at gå på opdagelse i det indre og mærke efter, slippe tankemylderet og spændingerne, finde roen i krop og sind.

For tilmelding klik på "Tilmelding" øverst på hjemmesiden, find det ønskede hold og klik "Tilmeld - se hold".