Instruktør

Alexandra Fløystrup Bechsgaard Alexandra har dyrket gymnastik siden hun var 8 år gammel og hun startede som hjælpetræner i Gymnastikringen tilbage i 2015.

Alexandra har erfaring fra puslinge, minispring, begynder og let-øvede springhold.

Alexandra har gennemgået DGF´s "1-2-Hjælpetæner" kursus samt GymTræner 1 Basis kursus.

I starten af sæson 2019-2020 fortsættes med GymTræner 1 specialisering. 
Andreas Bøge Holgersen

Andreas har undervist i parkour siden 2016 og har selv dyrket parkour på højt plan siden 2010. Da Andreas var yngre, gik han også til springgymnastik, som har bidraget til hans tekniske niveau. 

Efter 9. klasse tilbragte Andreas et år på en efterskole med særligt fokus på gymnastik, hvor han havde parkour som valgfag. Under opholdet har han modtaget undervisningskurser med henblik på udviking af spring og modtagning. Alt i alt besidder Andreas et højt teoretisk niveau inden for parkour, og så elsker han at lære fra sig.
Camilla Clausen

Camilla har dyrket springgymnastik i 12 år, hvoraf syv af dem var som teamgym-gymnast i Nivå Gymnastikforening.
Her har hun også arbejdet som både hjælpetræner og instruktør igennem fire sæsoner. Camilla har tidligere været hjælpetræner i Gymnastikringen. Hun har ligeledes været et år på Sorø Gymnastikefterskole og deltaget på DGF-kursus om "Kvalitet i Børnegymnastikken".

Dorte Piihl Linneballe

Dorte har undervist i Gymnastikringen siden 1983 på næsten alle foreningens voksenhold bl.a.: Rep.holdet, ballettræning, jazzballet, showdans, tekniktræning, alle mulige former for motion samt udstrækning og afspænding.

Dorte er faglærer i idræt og uddannet jazzballetlærer og foretog i en årrække talrige træningsrejser til både Paris og London. Derudover har hun trænet Yoga og Pilates i mange år.
 
Elias Rosted

Elias Rosted har dyrket idrætsgymnastik siden han var 8 år gammel - først i Nivå Gymnastikforening og siden 2013 i Gymnastikforeningen Gefion. Han har været elitegymnast med flere danmarksmestertitler bag sig, og har deltaget på landsholdet ved nordiske konkurrencer.

Elias har tidligere været træner i andre gymnastikforeninger, og har undervist i Gymnastikringen siden 2014. Til daglig læser Elias sin kandidat på Copenhagen Business School.
Emil Baun Bartram
Emil Baun Bartram har undervist i parkour siden 2012. Emil selv har dyrket parkour siden 2010 og dyrker det stadig på højt plan.
 
Derudover har han også en baggrund indenfor gymnastikkens verden, fodbold, badminton og ishockey. Han har gået på en gymnastik efterskole med parkour som valgfag, her har han modtaget kurser i hvordan man underviser samt diverse spring og modtagningskurser
Jacob Dahlslund Buus Jacob Dahlslund Buus har udøvet gymnastik siden han var 5 år gammel og har været tilknyttet Gymnastikringen siden 2007.

Jacob har mange års erfaring i gymnastik både som aktiv atlet og udøver med flere dansker mesterskabstitler i idrætsgymnastik både individuelt og med sit hold.


Julie Jaqué

Julie Jaqué er Teamgym gymnast, som har dyrket gymnastik i snart 15 år. Indledningsvis i GHG Teamgym Herlev og efterfølgende i Greve Gymnastik. Dette har resulteret i en række medaljer, deriblandt 7 guldmedaljer ved de Danske Mesterskaber, samt sølv ved to Nordiske Mesterskaber. Julie har gået på Gymnastikefterskolen Stevns i 2017-2018 og arbejder på nuværende tidspunkt som lærervikar.

Julie har undervist hold samt på en række gymnastik camps i årenes løb.

Laura Sølling

Laura Sølling har tidligere været aktiv udøver i foreningen. Hun er lige hjemvendt som udviklingsstudent fra Australien og starter i 1.g. Laura har i flere år været hjælpetræner på puslingehold og har nu gennemgået GymTræner 1 Basis kursus.

Laura vil i år have puslinge og minispringhold.

Lucas Da Costa Jørgensen
23934342
Lucas er 19 år og har dyrket parkour i 7 år. I to år på hold i jiyo-parken og streetmekka ved Enghave. De sidste fem år ved selvtræning og sammen med venner. Derudover har Lucas været træner i Springgymnastik fra 2015-2019 i Hermes GF, hvor han har fungeret som hjælpe og hovedtræner på 7 forskellige hold i flere aldersgrupper.
Maja Almar Maja er uddannet fra Body Control Pilates i London i 2015 og har undervist i Qatar og sidenhen i Fitness world i Lyngby og på Strandvejen. Hun er uddannet til at kunne benytte udstyr i undervisningen. Hendes undervisning bærer præg af en entusiasme omkring korrekt udførelse af øvelserne og med stor fokus på teknik.
Mie Aistrup
Mie Aistrup underviser på voksen/barn hold og puslingehold.
Mie har stor undervisningserfaring inden for børnegymnastik. Hun har i de sidste 20 år undervist voksen/barn og puslingegymnastik. Mie er folkeskolelærer og har undervist i idræt gennem mange år.
Mie Auscher

Mie har selv gået til springgymnastik i Gymnastikringen siden foreningen startede i Dyssegård, og har altid haft lysten til at lave gymnastik. 

Hun er netop startet på Gammel Hellerup Gymnasium efter 1 år på Sorø Gymnastikefterskole, hvor hun har afsluttet 10 klasse. Hun er derfor kommet hjem og tilbage med en masse ny energi, og er klar til at være træner i foreningen igen. 

Mie har været hjælpetræner i Gymnastikringen siden 2015 og har gennemgået GymDanmarks hjælpetrænerkurset, GymTræner 1 - basis og GymTræner 1 - Spring.
Mikkel Rørlund Mikkel har dyrket idrætsgymnastik siden han var 10 år. Han startede sin gymnastikkarriere i Hermes gymnastikforening, hvorefter han har skiftet lidt imellem Gefion gymnastikforening og Hermes.

Mikkel har været på landsholdet siden 2013 og har deltaget til både danmarksmesterskaberne (DM), NM, EM og worldcups.

Han har været træner i Hermes gymnastikforening i 10 år, og trænet gymnaster i aldre fra 4 år til 50 år, og i alle niveauer, hovedsageligt elite.

Mikkel er i gang med at uddanne sig til fysioterapeut.
Oliver Kabel

Oliver Kabel har dyrket idrætsgymnastik siden han var 8 år gammel og har været en aktiv del af det danske landshold siden han var 12 år gammel.

Ve siden af Olivers egen træning, har han de sidste 4 år arbejdet som gymnastiktræner i Hermes Gymnastikforening.

Oliver går på Falkonergårdens Gymnasium i 4.g i en Team Danmark-klasse og bliver student i sommeren 2022.

Oskar Sansolios Eyley
Oskar Sansolios Eyley startede som gymnast i Gymnastikringen i 2009 og blev i 2013 gymnast i GHG - TeamGym, hvor han sammen med både drenge- og mixholdet har vundet flere medaljer til flere danske mesterskaber. Junior mix-holdet, som Oskar er en del af, har i 2016, 2017 og 2018 vundet guld til Danmarksmesterskabet, samt sølv til Nordisk Mesterskab 2018.

Oskar gik på Vejstrup Efterskole i 2018/2019 og er nu startet på Gammel Hellerup Gymnasium.

Oskar har taget hjælpetrænerkursus 1 og 2 og Træner 1-TeamGym-kurset og har undervist i Gymnastikringen siden 2014 på flere forskellige springhold.
Rosanna Ojala Rosanna Ojala har dyrket i idrætsgymnastik siden hun var fem år gammel. Hun startede sin gymnastikkarriere i Tampere, Finland, for 20 år siden og er flyttet til Danmark i januar.

Hun har været en aktiv del af det finske landshold siden hun var 14 år gammel og er blevet finsk mester. Hun repræsenterer stadig Finland i de internationale konkurrencer, men træner nu i Kastrup med det danske landshold.

Ud over hendes egen træning, har hun arbejdet som gymnastiktræner i både Finland og Denmark.

Rosanna studerer folkesundhed og bliver færdig i 2022.
Sidsel Hollingsworth
Uffe Høy

Uffe Høy har dyrket idrætsgymnastik siden han var seks år gammel. Han startede sin gymnastikkarriere i Nivå, hvorefter han skiftede til Gefion Gymnastikforening i 2015.

Han har været en aktiv del af det danske landshold siden han var 15 år gammel, og har fortsat mål om at deltage i internationale konkurrencer med det danske flag på brystet. De seneste år har han vundet danmarksmestertitler både individuelt og som hold.

Ud over hans egen træning, har han de sidste fem år arbejdet som gymnastiktræner i både Gymnastikforening Nivå og Gefion.

Uffe dimitterede fra Rungsted Gymnasium i 2019, og arbejder nu for COWI i sit sabbatår. 

Junior hjælpeinstruktør

Kasper Amstrup

Kasper er 13 år, og har gået til springgymnastik i Gymnastikringen siden 2016.

Kasper har altid haft lyst til at lave gymnastik og elsker at springe. Han har siden 2018 også dyrket konkurrence-gymnastik hos Gladsaxe på deres TeamGym-hold.

Kasper ser frem til at undervise andre i håbet om, at de bliver lige så glade for gymnastik som ham selv.