Instruktør

Alexandra Fløystrup Bechsgaard Alexandra har dyrket gymnastik siden hun var 8 år gammel og hun startede som hjælpetræner i Gymnastikringen tilbage i 2015.

Alexandra har erfaring fra puslinge, minispring, begynder og let-øvede springhold.

Alexandra har gennemgået DGF´s "1-2-Hjælpetæner" kursus samt GymTræner 1 Basis kursus.

I starten af sæson 2019-2020 fortsættes med GymTræner 1 specialisering. 
Anna Lyne

Til dagligt læser Anna en bachelor på Copenhagen Business School. 

Anna har gået til dans siden hun var helt lille. Hun har danset på flere forskellige danseskoler på eliteniveau, hvor hun har også har prøvet kræfter med forskellige stilarter. 

Tidligere har hun stillet op til turneringer og har blandt andet deltaget ved både DM og VM. 

Hun startede med at undervise som hjælpetræner hos AL-dans i 2014, og har desuden gået på Oure Efterskole med dans som linjefag. 

Hos Gymnastikringen vil Anna undervise på holdene ”Rytmisk Dans”. 

Camilla Clausen

Camilla har dyrket springgymnastik i 12 år, hvoraf syv af dem var som teamgym-gymnast i Nivå Gymnastikforening. Her har hun også arbejdet som både hjælpetræner og instruktør igennem fire sæsoner. Hun har desuden haft sommerjob som spring-instruktør hos ’DinCamp’. 

Camilla har været tilknyttet Gymnastikringen siden 2017, og underviser primært på let-øvede/øvede hold. Til daglig er hun ved at uddanne sig til fysioterapeut.Carl-Emil Krarup Jensen

Carl-Emil er 20 år gammel og har dyrket springgymnastik siden han var 6 år gammel, i både Gymnastikringen og Lyngby Gentofte Gymnastik. Carl-Emil har undervist i springgymnastik siden han var 13 år gammel først i Gymnastikringen, hvorefter han senere har været instruktør i LG Gymnastik, hvor han har trænet gymnaster i aldre mellem 3 og 17. 

I dag underviser Carl-Emil hold både i Gymnastikringen og i LG gymnastik med gymnaster i alderen 6 til 12.

Til daglig læser Carl-Emil Matematik-Økonomi på Københavns Universitet.

Dorte Piihl Linneballe

Dorte har undervist i Gymnastikringen siden 1983 på næsten alle foreningens voksenhold bl.a.: Rep.holdet, ballettræning, jazzballet, showdans, tekniktræning, alle mulige former for motion samt udstrækning og afspænding.

Dorte er faglærer i idræt og uddannet jazzballetlærer og foretog i en årrække talrige træningsrejser til både Paris og London. Derudover har hun trænet Yoga og Pilates i mange år.
 
Emilie Jørgensen
Esther Boe Prahl
Esther er lige startet i 3.g på Aurehøj Gymnasium. Hun har dyrket gymnastik siden hun var 8 år, de seneste 5 år i Gymnastikringen. 


Hun har gennemført flere kurser og uddannelser blandt andet DGI’s hjælpeinstruktørudannelse 1 og 2 modtagningskurser også med instruktører fra DGI.


Gennem de sidste seks sæsoner har hun været træner i en anden forening. De første tre sæsoner som hjælpetræner på hold med børn i alderen 3 til 12 år, og derefter som cheftræner på hold i samme aldersgruppe de efterfølgende tre sæsoner.

Gustav Jensen
53700531
Jacob Dahlslund Buus Jacob Dahlslund Buus har udøvet gymnastik siden han var 5 år gammel og har været tilknyttet Gymnastikringen siden 2007.

Jacob har mange års erfaring i gymnastik både som aktiv atlet og udøver med flere dansker mesterskabstitler i idrætsgymnastik både individuelt og med sit hold.


Klara Cueto
Laura Sølling

Laura Sølling har tidligere været aktiv udøver i foreningen. Hun er lige hjemvendt som udviklingsstudent fra Australien og starter i 1.g. Laura har i flere år været hjælpetræner på puslingehold og har nu gennemgået GymTræner 1 Basis kursus.

Laura vil i år have puslinge og minispringhold.

Lucas Da Costa Jørgensen Lucas er 19 år og har dyrket parkour i 7 år. I to år på hold i jiyo-parken og streetmekka ved Enghave. De sidste fem år ved selvtræning og sammen med venner. Derudover har Lucas været træner i Springgymnastik fra 2015-2019 i Hermes GF, hvor han har fungeret som hjælpe og hovedtræner på 7 forskellige hold i flere aldersgrupper.
Maja Almar Maja er uddannet fra Body Control Pilates i London i 2015 og har undervist i Qatar og sidenhen i Fitness world i Lyngby og på Strandvejen. Hun er uddannet til at kunne benytte udstyr i undervisningen. Hendes undervisning bærer præg af en entusiasme omkring korrekt udførelse af øvelserne og med stor fokus på teknik.
Mie Aistrup
Mie Aistrup underviser på voksen/barn hold og puslingehold.
Mie har stor undervisningserfaring inden for børnegymnastik. Hun har i de sidste 20 år undervist voksen/barn og puslingegymnastik. Mie er folkeskolelærer og har undervist i idræt gennem mange år.
Mie Auscher

Mie har dyrket gymnastik i 15 år og har både prøvet kræfter med, springgymnastik, TeamGym og rytmiskgymnastik.


Hun blev student fra Gammel Hellerup Gymnasium i sommeren 2022. Derudover har hun også haft et år på Sorø Gymnastikefterskole. 


Mie har været træner i Gymnastikringen siden 2015 og har erfaring med puslinge, minispring, begynder, let-øvede og øvede springhold. Hun har desuden gennemgået flere af GymDanmarks trænerkurser. 

Mikkel Rørlund Mikkel har dyrket idrætsgymnastik siden han var 10 år. Han startede sin gymnastikkarriere i Hermes gymnastikforening, hvorefter han har skiftet lidt imellem Gefion gymnastikforening og Hermes.

Mikkel har været på landsholdet siden 2013 og har deltaget til både danmarksmesterskaberne (DM), NM, EM og worldcups.

Han har været træner i Hermes gymnastikforening i 10 år, og trænet gymnaster i aldre fra 4 år til 50 år, og i alle niveauer, hovedsageligt elite.

Mikkel er i gang med at uddanne sig til fysioterapeut.
Oliver Kabel

Oliver Kabel har dyrket idrætsgymnastik siden han var 8 år gammel og har været en aktiv del af det danske landshold siden han var 12 år gammel.

Ve siden af Olivers egen træning, har han de sidste 4 år arbejdet som gymnastiktræner i Hermes Gymnastikforening.

Oliver går på Falkonergårdens Gymnasium i 4.g i en Team Danmark-klasse og bliver student i sommeren 2022.

Rosanna Ojala Rosanna Ojala har dyrket i idrætsgymnastik siden hun var fem år gammel. Hun startede sin gymnastikkarriere i Tampere, Finland, for 20 år siden og er flyttet til Danmark i januar.

Hun har været en aktiv del af det finske landshold siden hun var 14 år gammel og er blevet finsk mester. Hun repræsenterer stadig Finland i de internationale konkurrencer, men træner nu i Kastrup med det danske landshold.

Ud over hendes egen træning, har hun arbejdet som gymnastiktræner i både Finland og Denmark.

Rosanna studerer folkesundhed og bliver færdig i 2022.
Sofia Nielsen
22251183
Uffe Høy

Uffe Høy har dyrket idrætsgymnastik siden han var seks år gammel. Han startede sin gymnastikkarriere i Nivå, hvorefter han skiftede til Gefion Gymnastikforening i 2015.

Han har været en aktiv del af det danske landshold siden han var 15 år gammel, og har fortsat mål om at deltage i internationale konkurrencer med det danske flag på brystet. De seneste år har han vundet danmarksmestertitler både individuelt og som hold.

Ud over hans egen træning, har han de sidste fem år arbejdet som gymnastiktræner i både Gymnastikforening Nivå og Gefion.

Uffe dimitterede fra Rungsted Gymnasium i 2019, og arbejder nu for COWI i sit sabbatår. 

Valdemar Rasmussen

Valdemar har dyrket idrætsgymnastik siden han var 9 år gammel, hvor han har trænet i Gymnastikforeningen Hermes og Gymnastikforeningen Gefion. I 2022 fik Valdemar sin debut på landsholdet til nordiske mesterskaber og deltog også i senere på året i nordeuropæiske mesterskaber. Valdemar er dansk mester i sin, både som hold og individuelt.

Hjœlpeinstruktør

Elliot Winther-John

Jeg hedder Elliot og er 17 år gammel. Jeg går på Falkonergårdens gymnasium i 2.g. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var helt lille på børnehold og siden 12 års alderen har jeg dyrket springgymnastik i Gyngemosehallen i Mørkhøj. Inden jeg startede på gymnasiet, gik jeg på Sorø Gymnastikefterskole, hvor jeg udviklede mig rigtig meget i forhold til gymnastikken. 

Elvira Enemark
93950999
Gustav Bang-Nielsen

Gustav har dyrket springgymnastik i gymnastikringen, siden han var 5 år. Han har været medlem lige siden.

Gustav er netop startet på Gammel Hellerup Gymnasium efter 1 år på Sorø Gymnastikefterskole, hvor han har fået masser af fed energi og er klar til at være træner i gymnastikringen

Kasper Amstrup

Kasper er 13 år, og har gået til springgymnastik i Gymnastikringen siden 2016.

Kasper har altid haft lyst til at lave gymnastik og elsker at springe. Han har siden 2018 også dyrket konkurrence-gymnastik hos Gladsaxe på deres TeamGym-hold.

Kasper ser frem til at undervise andre i håbet om, at de bliver lige så glade for gymnastik som ham selv.

Maria Lyne

Maria er 19 år, og til dagligt går hun på Nørre Gymnasium i 3.g. Maria har altid elsket at danse og har gjort det i over 10 år på forskellige danseskoler. Derudover har hun gået på Glamsdalens Idrætsefterskole, med dans som linjefag. 

Hos Gymnastikringen underviser Maria som hjælpeinstruktør på ”Rytmisk Dans”.

Silje Vejen
Sille Dalsgaard

Junior hjælpeinstruktør

Annika Ginnerskov Affelhøy
Elvira Amtrup Kjær

Elvira er 14 år gammel og går på Dyssegårdsskolen i 9. Klasse. Elvira er aktiv spring gymnast i foreningen.

Emma Nygaard
Sofie Hribar-Parkhøi
25212123