Formand
Britt Jørgensen
 
Britt Jørgensen er formand og har været i Gymnastikringens bestyrelse siden 2014. Hun arbejder med de administrative sider af foreningens daglige drift.
 
Til hverdag arbejder hun som HR-ansvarlig i Clipper Group, og fritiden bliver brugt på familie, outdoor fitness, løb og læsning af bøger. Hun bor i Dyssegårdskvarteret, og har en datter, som er aktiv i Gymnastikringen.
Læs mere
Næstformand
Maja Almar
 
Maja Almar har været med i Gymnastikringens bestyrelse siden 2019. Hun arbejder med de administrative opgaver og varetager opgaver i forbindelse med gymnastikopvisningen.
 
Til hverdag læser hun en professionsbachelor i off. administration og underviser i Pilates. Hun har børn på Hellerup skole og begge hendes piger går til Spring gymnastik i Gymnastikringen. 
Læs mere
Kasserer
Karin Andersen

Karin Andersen har været i Gymnastikringens bestyrelse siden 2002, først som menigt bestyrelsesmedlem sidenhen som foreningens kasserer. Håndterer løn, kontaktperson til offentlige instanser, Gentofte Kommune, DGF mv. Håndterer ”gymnastikdriften” af foreningen, sætter sæsonprogram, udvælger instruktører/hjælpeinstruktører, sparer med instruktører, programligger opvisning samt diverse ad hoc opgaver i samarbejde med formanden.

Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Casper Hempel
Casper har været medlem af bestyrelsen siden foråret 2018 og varetager diverse administrative opgaver.
 
Til hverdag er han seniorforsker på DTU og i fritiden hygges der med familie, venner samt sport (svømning, klatring). Han har to børn, som går på Dyssegårdsskolen og er aktive springgymnaster i foreningen.  
Læs mere
Louise Cueto

Louise har været medlem af bestyrelsen siden foråret 2018 og varetager diverse administrative opgaver, herunder bl.a. besvarelse af mails.

Hun har to piger på Dyssegårdsskolen, som begge har gået til gymnastik og dans i Gymnastikringen i mange år.

Læs mere
Mette Fjord Sørensen
Læs mere