Forperson
Tine Hancock

Tine Hancock har været med i bestyrelsen siden 2020 og er fra 2022 valgt som foreningens forperson.

Til hverdag arbejder hun som projektleder. Tre ud af hendes fire børn er aktive gymnaster på springhold i Gymnastikringen og de har deres skolegang på Munkegårdsskolen.

Tine har mange års erfaring med foreningslivet som både udøver og instruktør indenfor flere sportsgrene, dog kun et enkelt år som rytmegymnast. 

Læs mere
Næstforperson
Elias Rosted

Elias Rosted har dyrket idrætsgymnastik i mere end 10 år - først i Nivå Gymnastikforening og senere i Gymnastikforeningen Gefion. Han har været elitegymnast med flere danmarksmestertitler bag sig, og har deltaget på landsholdet ved nordiske konkurrencer. Elias stoppede som elitesportsudøver i 2015.

Elias har undervist i Gymnastikringen siden 2014, og været en del af bestyrelsen siden 2021 og er fra 2022 valgt som foreningens næstperson. Til daglig arbejder Elias i Coloplast i Humlebæk.

Læs mere
Kasserer
Karin Andersen

Karin Andersen har været i Gymnastikringens bestyrelse siden 2002, først som menigt bestyrelsesmedlem og sidenhen som foreningens kasserer.

Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Jacob Dahlslund Buus
Læs mere
Louise Cueto

Louise har været medlem af bestyrelsen siden foråret 2018 og varetager diverse administrative opgaver, herunder bl.a. besvarelse af mails.

Hun har to piger på Dyssegårdsskolen, som begge har gået til gymnastik og dans i Gymnastikringen i mange år.

Læs mere
Peter H. Schefe
Læs mere
Uffe Høy
 Uffe Høy har været i bestyrelsen siden 2022, hvor han forinden var aktiv deltagende suppleant i bestyrelsens arbejde.
Læs mere
Suppleant
Anna Krarup
Læs mere