Instruktør
Alexandra Fløystrup Bechsgaard
Beskrivelse
Alexandra har dyrket gymnastik siden hun var 8 år gammel og hun startede som hjælpetræner i Gymnastikringen tilbage i 2015.

Alexandra har erfaring fra puslinge, minispring, begynder og let-øvede springhold.

Alexandra har gennemgået DGF´s "1-2-Hjælpetæner" kursus samt GymTræner 1 Basis kursus.

I starten af sæson 2019-2020 fortsættes med GymTræner 1 specialisering. 
Se hele beskrivelsen
Anna Lyne
Beskrivelse

Til dagligt læser Anna en bachelor på Copenhagen Business School. 

Anna har gået til dans siden hun var helt lille. Hun har danset på flere forskellige danseskoler på eliteniveau, hvor hun har også har prøvet kræfter med forskellige stilarter. 

Tidligere har hun stillet op til turneringer og har blandt andet deltaget ved både DM og VM. 

Hun startede med at undervise som hjælpetræner hos AL-dans i 2014, og har desuden gået på Oure Efterskole med dans som linjefag. 

Hos Gymnastikringen vil Anna undervise på holdene ”Rytmisk Dans”. 

Se hele beskrivelsen
Camilla Clausen
Beskrivelse

Camilla har dyrket springgymnastik i 12 år, hvoraf syv af dem var som teamgym-gymnast i Nivå Gymnastikforening. Her har hun også arbejdet som både hjælpetræner og instruktør igennem fire sæsoner. Hun har desuden haft sommerjob som spring-instruktør hos ’DinCamp’. 

Camilla har været tilknyttet Gymnastikringen siden 2017, og underviser primært på let-øvede/øvede hold. Til daglig er hun ved at uddanne sig til fysioterapeut.Se hele beskrivelsen
Carl-Emil Krarup Jensen
Beskrivelse

Carl-Emil er 20 år gammel og har dyrket springgymnastik siden han var 6 år gammel, i både Gymnastikringen og Lyngby Gentofte Gymnastik. Carl-Emil har undervist i springgymnastik siden han var 13 år gammel først i Gymnastikringen, hvorefter han senere har været instruktør i LG Gymnastik, hvor han har trænet gymnaster i aldre mellem 3 og 17. 

I dag underviser Carl-Emil hold både i Gymnastikringen og i LG gymnastik med gymnaster i alderen 6 til 12.

Til daglig læser Carl-Emil Matematik-Økonomi på Københavns Universitet.

Se hele beskrivelsen
Dorte Piihl Linneballe
Beskrivelse

Dorte har undervist i Gymnastikringen siden 1983 på næsten alle foreningens voksenhold bl.a.: Rep.holdet, ballettræning, jazzballet, showdans, tekniktræning, alle mulige former for motion samt udstrækning og afspænding.

Dorte er faglærer i idræt og uddannet jazzballetlærer og foretog i en årrække talrige træningsrejser til både Paris og London. Derudover har hun trænet Yoga og Pilates i mange år.
 
Se hele beskrivelsen
Elias Rosted
Beskrivelse

Elias Rosted har dyrket idrætsgymnastik siden han var 8 år gammel - først i Nivå Gymnastikforening og siden 2013 i Gymnastikforeningen Gefion. Han har været elitegymnast med flere danmarksmestertitler bag sig, og har deltaget på landsholdet ved nordiske konkurrencer.

Elias har tidligere været træner i andre gymnastikforeninger, og har undervist i Gymnastikringen siden 2014. Til daglig læser Elias sin kandidat på Copenhagen Business School.
Se hele beskrivelsen
Esther Boe Prahl
Beskrivelse
Esther er lige startet i 3.g på Aurehøj Gymnasium. Hun har dyrket gymnastik siden hun var 8 år, de seneste 5 år i Gymnastikringen. 


Hun har gennemført flere kurser og uddannelser blandt andet DGI’s hjælpeinstruktørudannelse 1 og 2 modtagningskurser også med instruktører fra DGI.


Gennem de sidste seks sæsoner har hun været træner i en anden forening. De første tre sæsoner som hjælpetræner på hold med børn i alderen 3 til 12 år, og derefter som cheftræner på hold i samme aldersgruppe de efterfølgende tre sæsoner.

Se hele beskrivelsen
Jacob Dahlslund Buus
Beskrivelse
Jacob Dahlslund Buus har udøvet gymnastik siden han var 5 år gammel og har været tilknyttet Gymnastikringen siden 2007.

Jacob har mange års erfaring i gymnastik både som aktiv atlet og udøver med flere dansker mesterskabstitler i idrætsgymnastik både individuelt og med sit hold.


Se hele beskrivelsen
Julie Jaqué
Beskrivelse

Julie Jaqué er Teamgym gymnast, som har dyrket gymnastik i snart 15 år. Indledningsvis i GHG Teamgym Herlev og efterfølgende i Greve Gymnastik. Dette har resulteret i en række medaljer, deriblandt 7 guldmedaljer ved de Danske Mesterskaber, samt sølv ved to Nordiske Mesterskaber. Julie har gået på Gymnastikefterskolen Stevns i 2017-2018 og arbejder på nuværende tidspunkt som lærervikar.

Julie har undervist hold samt på en række gymnastik camps i årenes løb.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Laura Sølling
Beskrivelse

Laura Sølling har tidligere været aktiv udøver i foreningen. Hun er lige hjemvendt som udviklingsstudent fra Australien og starter i 1.g. Laura har i flere år været hjælpetræner på puslingehold og har nu gennemgået GymTræner 1 Basis kursus.

Laura vil i år have puslinge og minispringhold.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lucas Da Costa Jørgensen
Beskrivelse
Lucas er 19 år og har dyrket parkour i 7 år. I to år på hold i jiyo-parken og streetmekka ved Enghave. De sidste fem år ved selvtræning og sammen med venner. Derudover har Lucas været træner i Springgymnastik fra 2015-2019 i Hermes GF, hvor han har fungeret som hjælpe og hovedtræner på 7 forskellige hold i flere aldersgrupper.
Se hele beskrivelsen
Maja Almar
Beskrivelse
Maja er uddannet fra Body Control Pilates i London i 2015 og har undervist i Qatar og sidenhen i Fitness world i Lyngby og på Strandvejen. Hun er uddannet til at kunne benytte udstyr i undervisningen. Hendes undervisning bærer præg af en entusiasme omkring korrekt udførelse af øvelserne og med stor fokus på teknik.
Se hele beskrivelsen
Mie Aistrup
Beskrivelse
Mie Aistrup underviser på voksen/barn hold og puslingehold.
Mie har stor undervisningserfaring inden for børnegymnastik. Hun har i de sidste 20 år undervist voksen/barn og puslingegymnastik. Mie er folkeskolelærer og har undervist i idræt gennem mange år.
Se hele beskrivelsen
Mie Auscher
Beskrivelse

Mie har dyrket gymnastik i 15 år og har både prøvet kræfter med, springgymnastik, TeamGym og rytmiskgymnastik.


Hun blev student fra Gammel Hellerup Gymnasium i sommeren 2022. Derudover har hun også haft et år på Sorø Gymnastikefterskole. 


Mie har været træner i Gymnastikringen siden 2015 og har erfaring med puslinge, minispring, begynder, let-øvede og øvede springhold. Hun har desuden gennemgået flere af GymDanmarks trænerkurser. 

Se hele beskrivelsen
Mikkel Rørlund
Beskrivelse
Mikkel har dyrket idrætsgymnastik siden han var 10 år. Han startede sin gymnastikkarriere i Hermes gymnastikforening, hvorefter han har skiftet lidt imellem Gefion gymnastikforening og Hermes.

Mikkel har været på landsholdet siden 2013 og har deltaget til både danmarksmesterskaberne (DM), NM, EM og worldcups.

Han har været træner i Hermes gymnastikforening i 10 år, og trænet gymnaster i aldre fra 4 år til 50 år, og i alle niveauer, hovedsageligt elite.

Mikkel er i gang med at uddanne sig til fysioterapeut.
Se hele beskrivelsen
Oliver Kabel
Beskrivelse

Oliver Kabel har dyrket idrætsgymnastik siden han var 8 år gammel og har været en aktiv del af det danske landshold siden han var 12 år gammel.

Ve siden af Olivers egen træning, har han de sidste 4 år arbejdet som gymnastiktræner i Hermes Gymnastikforening.

Oliver går på Falkonergårdens Gymnasium i 4.g i en Team Danmark-klasse og bliver student i sommeren 2022.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Oskar Sansolios Eyley
Beskrivelse
Oskar Sansolios Eyley startede som gymnast i Gymnastikringen i 2009 og blev i 2013 gymnast i GHG - TeamGym, hvor han sammen med både drenge- og mixholdet har vundet flere medaljer til flere danske mesterskaber. Junior mix-holdet, som Oskar er en del af, har i 2016, 2017 og 2018 vundet guld til Danmarksmesterskabet, samt sølv til Nordisk Mesterskab 2018.

Oskar gik på Vejstrup Efterskole i 2018/2019 og er nu startet på Gammel Hellerup Gymnasium.

Oskar har taget hjælpetrænerkursus 1 og 2 og Træner 1-TeamGym-kurset og har undervist i Gymnastikringen siden 2014 på flere forskellige springhold.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rosanna Ojala
Beskrivelse
Rosanna Ojala har dyrket i idrætsgymnastik siden hun var fem år gammel. Hun startede sin gymnastikkarriere i Tampere, Finland, for 20 år siden og er flyttet til Danmark i januar.

Hun har været en aktiv del af det finske landshold siden hun var 14 år gammel og er blevet finsk mester. Hun repræsenterer stadig Finland i de internationale konkurrencer, men træner nu i Kastrup med det danske landshold.

Ud over hendes egen træning, har hun arbejdet som gymnastiktræner i både Finland og Denmark.

Rosanna studerer folkesundhed og bliver færdig i 2022.
Se hele beskrivelsen
Tommy Bar-Dayan
Beskrivelse

Tommy har dyrket gymnastik siden han var 5 år og er blandt Danmarks bedste redskabsgymnaster. Han træner dagligt i Hermes Gymnastikforening på Frederiksberg. 

I Hermes har Tommy desuden undervist både i redskabs-, men også springgymnastik siden 2018 i aldre mellem 4 og 18 år på forskellige niveauer. Primært har undervisningen været for 4-5-årige drenge i redskabsgymnastik og for teenagers i springgymnastik.

Tommy dimitterede fra Falkonergårdens Gymnasium i sommeren 2023 og er nu i gang med sit første sabbatår, hvorefter han har planer om at læse enten farmaci eller medicinalkemi på KU. 

Se hele beskrivelsen
Uffe Høy
Beskrivelse

Uffe Høy har dyrket idrætsgymnastik siden han var seks år gammel. Han startede sin gymnastikkarriere i Nivå, hvorefter han skiftede til Gefion Gymnastikforening i 2015.

Han har været en aktiv del af det danske landshold siden han var 15 år gammel, og har fortsat mål om at deltage i internationale konkurrencer med det danske flag på brystet. De seneste år har han vundet danmarksmestertitler både individuelt og som hold.

Ud over hans egen træning, har han de sidste fem år arbejdet som gymnastiktræner i både Gymnastikforening Nivå og Gefion.

Uffe dimitterede fra Rungsted Gymnasium i 2019, og arbejder nu for COWI i sit sabbatår. 

Se hele beskrivelsen
Valdemar Rasmussen
Beskrivelse

Valdemar har dyrket idrætsgymnastik siden han var 9 år gammel, hvor han har trænet i Gymnastikforeningen Hermes og Gymnastikforeningen Gefion. I 2022 fik Valdemar sin debut på landsholdet til nordiske mesterskaber og deltog også i senere på året i nordeuropæiske mesterskaber. Valdemar er dansk mester i sin, både som hold og individuelt.

Se hele beskrivelsen
Hjœlpeinstruktør
Elliot Winther-John
Beskrivelse

Jeg hedder Elliot og er 17 år gammel. Jeg går på Falkonergårdens gymnasium i 2.g. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var helt lille på børnehold og siden 12 års alderen har jeg dyrket springgymnastik i Gyngemosehallen i Mørkhøj. Inden jeg startede på gymnasiet, gik jeg på Sorø Gymnastikefterskole, hvor jeg udviklede mig rigtig meget i forhold til gymnastikken. 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Gustav Bang-Nielsen
Beskrivelse

Gustav har dyrket springgymnastik i gymnastikringen, siden han var 5 år. Han har været medlem lige siden.

Gustav er netop startet på Gammel Hellerup Gymnasium efter 1 år på Sorø Gymnastikefterskole, hvor han har fået masser af fed energi og er klar til at være træner i gymnastikringen

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maria Lyne
Beskrivelse

Maria er 19 år, og til dagligt går hun på Nørre Gymnasium i 3.g. Maria har altid elsket at danse og har gjort det i over 10 år på forskellige danseskoler. Derudover har hun gået på Glamsdalens Idrætsefterskole, med dans som linjefag. 

Hos Gymnastikringen underviser Maria som hjælpeinstruktør på ”Rytmisk Dans”.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Silje Vejen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sille Dalsgaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Junior hjælpeinstruktør
Annika Ginnerskov Affelhøy
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Elvira Amtrup Kjær
Beskrivelse

Elvira er 14 år gammel og går på Dyssegårdsskolen i 9. Klasse. Elvira er aktiv spring gymnast i foreningen.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emma Nygaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold