Instruktører
Alexandra Fløystrup Bechsgaard
Beskrivelse
Alexandra har dyrket gymnastik siden hun var 8 år gammel og hun startede som hjælpetræner i Gymnastikringen tilbage i 2015.

Alexandra har erfaring fra puslinge, minispring, begynder og let-øvede springhold.

Alexandra har gennemgået DGF´s "1-2-Hjælpetæner" kursus samt GymTræner 1 Basis kursus.

I starten af sæson 2019-2020 fortsættes med GymTræner 1 specialisering. 
Se hele beskrivelsen
Amalie Sølling
Beskrivelse
Amalie Sølling har dyrket springgymnastik siden hun var 7 år. Amalie startede aktivt i Gymnastikringen på springholdet. Udover springgymnastikken har hun også dyrket Cheerleading. Amalie startede som hjælpetræner i 2011 og har været instruktør siden 2014. Sidste år afsluttede Amalie sin 10. Klasse på Sorø Gymnastikefterskole, og er i år tilbagevendt som træner i foreningen.
Amalie har gennemgået DGF´s "1-2-Hjælpetæner" kursus og "Træner 1" kursus.

Se hele beskrivelsen
Andreas Bøge Holgersen
Beskrivelse

Andreas har undervist i parkour siden 2016 og har selv dyrket parkour på højt plan siden 2010. Da Andreas var yngre, gik han også til springgymnastik, som har bidraget til hans tekniske niveau. Efter 9. klasse tilbragte Andreas et år på en efterskole med særligt fokus på gymnastik, hvor han havde parkour som valgfag. Under opholdet har han modtaget undervisningskurser med henblik på udviking af spring og modtagning. Alt i alt besidder Andreas et højt teoretisk niveau inden for parkour, og så elsker han at lære fra sig.

Se hele beskrivelsen
Camilla Clausen
Beskrivelse

Camilla har dyrket springgymnastik i 12 år, hvoraf syv af dem var som teamgym-gymnast i Nivå Gymnastikforening.
Her har hun også arbejdet som både hjælpetræner og instruktør igennem fire sæsoner. Camilla har tidligere været hjælpetræner i Gymnastikringen. Hun har ligeledes været et år på Sorø Gymnastikefterskole og deltaget på DGF-kursus om "Kvalitet i Børnegymnastikken".

Se hele beskrivelsen
Dorte Piihl Linneballe
Beskrivelse

Dorte har undervist i Gymnastikringen siden 1983 på næsten alle foreningens voksenhold bl.a.: Rep.holdet, ballettræning, jazzballet, showdans, tekniktræning, alle mulige former for motion samt udstrækning og afspænding. Dorte er faglærer i idræt og uddannet jazzballetlærer og foretog i en årrække talrige træningsrejser til både Paris og London. Derudover har hun trænet Yoga og Pilates i mange år.

 
Se hele beskrivelsen
Elias Rosted
Beskrivelse

Elias Rosted har dyrket idrætsgymnastik siden han var 8 år gammel først i Nivå Gymnastikforening og siden 2013 i Gymnastikforeningen Gefion. Elias har været elitegymnast med flere danmarksmestertitler bag sig, og har deltaget på landsholdet ved nordiske konkurrencer. Elias er i det daglige gymnasieelev på Ordrup Gymnasium, hvor han er Team Danmark elev og tillige er tilknyttet Gentofte Kommunes eliteidrætsordning. Elias har tidligere været træner i andre gymnastikforeninger, og har undervist i Gymnastikringen i to år.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emil Baun Bartram
Beskrivelse
Emil Baun Bartram har undervist i parkour siden 2012. Emil selv har dyrket parkour siden 2010 og dyrker det stadig på højt plan.
Derudover har han også en baggrund indenfor gymnastikkens verden, fodbold, badminton og ishockey. Han har gået på en gymnastik efterskole med parkour som valgfag, her har han modtaget kurser i hvordan man underviser samt diverse spring og modtagningskurser
Se hele beskrivelsen
Emma Hamilton Brown
Beskrivelse
Mit navn er Emma, og jeg underviser i dans hos gymnastikringen. Jeg har selv undervist i 5 sæsoner nu, på en danseskole i holbæk, hvor jeg har haft børn fra 3-16 år. Selv har jeg danset i 17 år, og jeg brænder for det. Til dagligt studerer jeg idræt på københavns universitet.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jacob Dahlslund Buus
Beskrivelse
Jacob Dahlslund Buus har udøvet gymnastik siden han var 5 år gammel og har været tilknyttet Gymnastikringen siden 2007.
Jacob udøver idrætsgymnastik på internationalt niveau og han er fast tilknyttet det danske landshold og har flere topplaceringer bag sig, bl.a. DM 2015 hvor han blev nr. 3. Til EM 2012 blev han nr 23 i spring over hest ud af 184 deltagere. I sæson 2014/2015 har Jacob levet som professionel med op mod 40 timers træning om ugen.

Jacob har gennemført puslinge- og trænerkursus hos DGF og er på nuværende tidspunkt igang med DGF''''''''''''''''s ATK-certificering (Aldersrelateret Trænings Koncept).
Se hele beskrivelsen
Karin Andersen
Beskrivelse

Karin Andersen er foreningens cheftræner. Karin er uddannet redskabsinstruktør ved DGF’s kursusprogram og har været instruktør hos Gymnastikringen siden 2002. Hun underviser i redskabs- og springgymnastik og har tidligere undervist mixhold (herre/dame motionshold).

Se hele beskrivelsen
Lukas Spanggaard Rasmussen
Beskrivelse
Lukas har været i Gymnastikringen siden 2013. Han har dyrket gymnastik, siden han var 2 år. Lukas har siden han var 12 år dyrket gymnastik på konkurrenceplan og har vundet flere mesterskaber.
Lukas har gået på Gymnastikefterskolen i Stevns, hvor han blev fœrdig i 2009.
Herefter blev han udtaget til mix-landsholdet, som vandt bronze ved europamesterskaberne. Lukas har også vundet EM i 2012 med herrelandsholdet.
Se hele beskrivelsen
Magnus Gaard
Beskrivelse
Magnus Mathiasen Gaard har lavet elite gymnastik siden han var 5 år, og været træner hos GHG Teamgym Herlev fra 2011-2017 og tidligere været 2 sæsoner hos Gymnastikringen. Magnus har gået på gymnastikefterskolen Stevns, hvor han blev færdig i 2009. Som gymnast har Magnus vundet 3 Danske mesterskaber, 1 Nordisk mesterskab og flere Sjællandske mesterskaber. Som træner har Magnus og hans hold vundet flere danske og  sjællandske mesterskaber og trænet gymnaster, som senere er blevet udtaget til at repræsentere de danske landshold i Teamgym.
Se hele beskrivelsen
Maja Almar
Beskrivelse
Maja er uddannet fra Body Control Pilates i London i 2015 og har undervist i Qatar og sidenhen i Fitness world i Lyngby og på Strandvejen. Hun er uddannet til at kunne benytte udstyr i undervisningen. Hendes undervisning bærer præg af en entusiasme omkring korrekt udførelse af øvelserne og med stor fokus på teknik.
Se hele beskrivelsen
Malene Bødker Lüders
Beskrivelse
Malene Bødker Lüders er uddannet yogalærer hos Kira Løve/My Yoga studio og hendes ønske er at give hendes viden videre til flest mulige. Malene har praktiseret yoga i over 20 år ( i DK og USA) og meditation i 14 år. Yoga/meditation har været gavnlige redskaber til at skabe ro, balance og glæde i hendes liv. Derudover har Malene guidet mange meditationer for børn og voksne.
Se hele beskrivelsen
Mie Aistrup
Beskrivelse
Mie Aistrup underviser på voksen/barn hold og puslingehold.
Mie har stor undervisningserfaring inden for børnegymnastik. Hun har i de sidste 20 år undervist voksen/barn og puslingegymnastik. Mie er folkeskolelærer og har undervist i idræt gennem mange år.
Se hele beskrivelsen
Mie Auscher
Beskrivelse

Mie har selv gået til springgymnastik i Gymnastikringen siden foreningen startede i Dyssegård, og har altid haft lysten til at lave gymnastik. 

Hun er netop startet på Gammel Hellerup Gymnasium efter 1 år på Sorø Gymnastikefterskole, hvor hun har afsluttet 10 klasse. Hun er derfor kommet hjem og tilbage med en masse ny energi, og er klar til at være træner i foreningen igen. 

Mie har været hjælpetræner i Gymnastikringen siden 2015 og har gennemgået GymDanmarks hjælpetrænerkurset, GymTræner 1 - basis og GymTræner 1 - Spring.
Se hele beskrivelsen
Oskar Sansolios Eyley
Beskrivelse
Oskar Sansolios Eyley startede som gymnast i Gymnastikringen i 2009 og blev i 2013 gymnast i GHG - TeamGym, hvor han sammen med både drenge- og mixholdet har vundet flere medaljer til flere danske mesterskaber. Junior mix-holdet, som Oskar er en del af, har i 2016, 2017 og 2018 vundet guld til Danmarksmesterskabet, samt sølv til Nordisk Mesterskab 2018.

Oskar gik på Vejstrup Efterskole i 2018/2019 og er nu startet på Gammel Hellerup Gymnasium.

Oskar har taget hjælpetrænerkursus 1 og 2 og Træner 1-TeamGym-kurset og har undervist i Gymnastikringen siden 2014 på flere forskellige springhold.
Se hele beskrivelsen
Sandra Larsen
Beskrivelse

Jeg er 22 år, elsker gymnastik og jobbet som gymnastikinstruktør. Jeg har undervist på gymnastikhold i Jyllinge de seneste 5 år, og der er jeg fortsat instruktør, ligesom at jeg er aktiv gymnast. Jeg har gået på Stevns idrætsefterskole og udover gymnastikken, læser jeg til pædagog.

Se hele beskrivelsen
Simone Vitten
Beskrivelse
Simone har dyrket springgymnastik, siden hun var 9 år og har sidenhen gået til spring/rytme i 4 år på konkurrenceniveau i GIF Team Gym. Derudover har hun dyrket cheerleadning i 2 år. Simone har været træner i Gymnastikringen siden 2012 og har taget trænerkursus 1 og 2, hjælpetrænerkursus og ”GymTræner 1 – Team Gym”.
Se hele beskrivelsen
Hjœlpeinstruktører
Cecilie Overbye
Beskrivelse

Cecilie er 15 år, og går i 9. klasse på Kildegård Privatskole.

Hun har gået til springgymnastik i 10 år, heraf 6 år i Gymnastikringen.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Cecilie Sejr Hesselby
Beskrivelse

Cecilie går i 2.G på Øregård gymnasium.
Cecilie har været hjælpetræner i gymnastikringen siden i 2015. Hun har gået til gymnastik, siden hun var helt lille og til springgymnastik i over syv år, hvoraf mange af de sidste år, var på det rutinerede hold.

Cecilie har gennemført GymDanmark hjælpetrænerkursus og er påbegyndt Gymtræner 1 uddannelsen.
Se hele beskrivelsen
Frederik Lundborg
Beskrivelse
Frederik har gået til springgymnastik, siden han var 8 år gammel.
Tidligere har han været springtræner i Egevolden IC. Frederik har taget 1-2 hjælpetrænerkursus, samt SMT kursus 1.
Frederik har gået på Vejstrup Efterskole, hvor han var på Teamgym-linjen, og han er selv aktiv springgymnast i LSI.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lucas Da Costa Jørgensen
Beskrivelse
Lucas er 19 år og har dyrket parkour i 7 år. I to år på hold i jiyo-parken og streetmekka ved Enghave. De sidste fem år ved selvtræning og sammen med venner. Derudover har Lucas været træner i Springgymnastik fra 2015-2019 i Hermes GF, hvor han har fungeret som hjælpe og hovedtræner på 7 forskellige hold i flere aldersgrupper.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Oskar Sansolios Eyley
Beskrivelse
Oskar Sansolios Eyley startede som gymnast i Gymnastikringen i 2009 og blev i 2013 gymnast i GHG - TeamGym, hvor han sammen med både drenge- og mixholdet har vundet flere medaljer til flere danske mesterskaber. Junior mix-holdet, som Oskar er en del af, har i 2016, 2017 og 2018 vundet guld til Danmarksmesterskabet, samt sølv til Nordisk Mesterskab 2018.

Oskar gik på Vejstrup Efterskole i 2018/2019 og er nu startet på Gammel Hellerup Gymnasium.

Oskar har taget hjælpetrænerkursus 1 og 2 og Træner 1-TeamGym-kurset og har undervist i Gymnastikringen siden 2014 på flere forskellige springhold.
Se hele beskrivelsen
Vikarer
Søren Pilegaard
Beskrivelse

Søren startede til gymnastik i Gadstrup IF som 4-årig, hvor han indtil 2008 deltog i både SM, DM og NM. I 2003 tog han hjælpetrænerkursus 1 og 2 hos DGI. Sideløbende som springer fungerede han som hjælpetræner i fire år for et hold drenge i alderen 4-7 år. Søren var afsted på Stevns Gymnastik- og Idrætsefterskole i 2008-2009.

Se hele beskrivelsen
Vis hold