Instruktører
Amalie Sølling
Beskrivelse
Amalie Sølling har dyrket springgymnastik siden hun var 7 år. Amalie startede aktivt i Gymnastikringen på springholdet. Udover springgymnastikken har hun også dyrket Cheerleading. Amalie startede som hjælpetræner i 2011 og har været instruktør siden 2014. Sidste år afsluttede Amalie sin 10. Klasse på Sorø Gymnastikefterskole, og er i år tilbagevendt som træner i foreningen.
Amalie har gennemgået DGF´s "1-2-Hjælpetæner" kursus og "Træner 1" kursus.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Andreas Bøge Holgersen
Beskrivelse

Andreas har undervist i parkour siden 2016 og har selv dyrket parkour på højt plan siden 2010. Da Andreas var yngre, gik han også til springgymnastik, som har bidraget til hans tekniske niveau. Efter 9. klasse tilbragte Andreas et år på en efterskole med særligt fokus på gymnastik, hvor han havde parkour som valgfag. Under opholdet har han modtaget undervisningskurser med henblik på udviking af spring og modtagning. Alt i alt besidder Andreas et højt teoretisk niveau inden for parkour, og så elsker han at lære fra sig.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anna De Lipthay Behrend
Beskrivelse

Anna har siden hun var 6 år gået til redskabsgymnastik og springgymnastik. Hun har blandt andet været aktiv udøver i Gymnastikringen i tre sæsoner. Anna har i Gymnastikringen været hjælpetrœner i fem år og er på sin anden sæson som træner.

Anna har gennemført hjœlpetrœner 1-2 kurset og Gymtræner 1 kurset.


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Aske Rosted
Beskrivelse
Aske er 19 år gammel og har, fra da han var 8 år og indtil sommeren 2014, dyrket idrætsgymnastik på konkurrenceplan. Han har deltaget i nationale og nogle få internationale konkurrencer, herunder som en del af landsholdet, og har været tilknyttet Team Danmark og Gentofte Kommunes eliteidrætsordninger for gymnasieelever.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Dorte Piihl Linneballe
Beskrivelse

Dorte har undervist i Gymnastikringen siden 1983 på næsten alle foreningens voksenhold bl.a.: Rep.holdet, ballettræning, jazzballet, showdans, tekniktræning, alle mulige former for motion samt udstrækning og afspænding. Dorte er faglærer i idræt og uddannet jazzballetlærer og foretog i en årrække talrige træningsrejser til både Paris og London. Derudover har hun trænet Yoga og Pilates i mange år.

 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Elias Rosted
Beskrivelse

Elias Rosted har dyrket idrætsgymnastik siden han var 8 år gammel først i Nivå Gymnastikforening og siden 2013 i Gymnastikforeningen Gefion. Elias har været elitegymnast med flere danmarksmestertitler bag sig, og har deltaget på landsholdet ved nordiske konkurrencer. Elias er i det daglige gymnasieelev på Ordrup Gymnasium, hvor han er Team Danmark elev og tillige er tilknyttet Gentofte Kommunes eliteidrætsordning. Elias har tidligere været træner i andre gymnastikforeninger, og har undervist i Gymnastikringen i to år.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emil Baun Bartram
Beskrivelse
Emil Baun Bartram har undervist i parkour siden 2012. Emil selv har dyrket parkour siden 2010 og dyrker det stadig på højt plan.
Derudover har han også en baggrund indenfor gymnastikkens verden, fodbold, badminton og ishockey. Han har gået på en gymnastik efterskole med parkour som valgfag, her har han modtaget kurser i hvordan man underviser samt diverse spring og modtagningskurser
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frederik Lundborg
Beskrivelse
Frederik har gået til springgymnastik, siden han var 8 år gammel.
Tidligere har han været springtræner i Egevolden IC. Frederik har taget 1-2 hjælpetrænerkursus, samt SMT kursus 1.
Frederik har gået på Vejstrup Efterskole, hvor han var på Teamgym-linjen, og han er selv aktiv springgymnast i LSI.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jacob Dahlslund Buus
Beskrivelse
Jacob Dahlslund Buus har udøvet gymnastik siden han var 5 år gammel og har været tilknyttet Gymnastikringen siden 2007.
Jacob udøver idrætsgymnastik på internationalt niveau og han er fast tilknyttet det danske landshold og har flere topplaceringer bag sig, bl.a. DM 2015 hvor han blev nr. 3. Til EM 2012 blev han nr 23 i spring over hest ud af 184 deltagere. I sæson 2014/2015 har Jacob levet som professionel med op mod 40 timers træning om ugen.

Jacob har gennemført puslinge- og trænerkursus hos DGF og er på nuværende tidspunkt igang med DGF''''''''''''''''s ATK-certificering (Aldersrelateret Trænings Koncept).
Se hele beskrivelsen
Karin Andersen
Beskrivelse

Karin Andersen er foreningens cheftræner. Karin er uddannet redskabsinstruktør ved DGF’s kursusprogram og har været instruktør hos Gymnastikringen siden 2002. Hun underviser i redskabs- og springgymnastik og har tidligere undervist mixhold (herre/dame motionshold).

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lukas Spanggaard Rasmussen
Beskrivelse
Lukas har været i Gymnastikringen siden 2013. Han har dyrket gymnastik, siden han var 2 år. Lukas har siden han var 12 år dyrket gymnastik på konkurrenceplan og har vundet flere mesterskaber.
Lukas har gået på Gymnastikefterskolen i Stevns, hvor han blev fœrdig i 2009.
Herefter blev han udtaget til mix-landsholdet, som vandt bronze ved europamesterskaberne. Lukas har også vundet EM i 2012 med herrelandsholdet.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Malene Bødker Lüders
Beskrivelse
Malene Bødker Lüders er uddannet yogalærer hos Kira Løve/My Yoga studio og hendes ønske er at give hendes viden videre til flest mulige. Malene har praktiseret yoga i over 20 år ( i DK og USA) og meditation i 14 år. Yoga/meditation har været gavnlige redskaber til at skabe ro, balance og glæde i hendes liv. Derudover har Malene guidet mange meditationer for børn og voksne.
Se hele beskrivelsen
Malthe Duckert
Beskrivelse

Jeg er 21 år, og min passion for dans ligger primært i hiphop-genren. Old school hiphop samt New school hiphop har min store interesse, men jeg bevæger mig også i genre som popping og breakdance. Jeg gør mit bedste for at undervisningen bliver sjov, og jeg vil løbende fortælle, hvorfor vi øver bestemte ting for at give en forståelse for vigtigheden af øvelsen. Jeg har danset i 12 år og har været instruktør i 5 år.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mie Aistrup
Beskrivelse
Mie Aistrup underviser på voksen/barn hold og puslingehold.
Mie har stor undervisningserfaring inden for børnegymnastik. Hun har i de sidste 20 år undervist voksen/barn og puslingegymnastik. Mie er folkeskolelærer og har undervist i idræt gennem mange år.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rosa Maluna Dahl
Beskrivelse

Rosa Maluna Dahl går til dagligt på Det Frie Gymnasium i 2.g. I de 9 år Rosa har danset, har hun prøvet kræfter med mange af de urbane dansestilarter, men danser primært house og hip hop. Disse to genre er dermed også dem, hun underviser mest i. I Rosas tid som underviser, har hun bla. koreograferet til DM i hip hop.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sandra Larsen
Beskrivelse

Jeg er 22 år, elsker gymnastik og jobbet som gymnastikinstruktør. Jeg har undervist på gymnastikhold i Jyllinge de seneste 5 år, og der er jeg fortsat instruktør, ligesom at jeg er aktiv gymnast. Jeg har gået på Stevns idrætsefterskole og udover gymnastikken, læser jeg til pædagog.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Søren Pilegaard
Beskrivelse

Søren startede til gymnastik i Gadstrup IF som 4-årig, hvor han indtil 2008 deltog i både SM, DM og NM. I 2003 tog han hjælpetrænerkursus 1 og 2 hos DGI. Sideløbende som springer fungerede han som hjælpetræner i fire år for et hold drenge i alderen 4-7 år. Søren var afsted på Stevns Gymnastik- og Idrætsefterskole i 2008-2009.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjœlpeinstruktører
Alexandra Fløystrup Bechsgaard
Beskrivelse
Alexandra går i 9. klasse på Dyssegårdsskolen.
Alexandra har været hjælpetræner i gymnastikringen i 2 sæsoner.
Hun har taget hjælpetræner kurset, og 1. del af trænerkurset hos Gym Danmark.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Camilla Clausen
Beskrivelse

Camilla har dyrket springgymnastik i 12 år, hvoraf syv af dem var som teamgym-gymnast i Nivå Gymnastikforening.
Her har hun også arbejdet som både hjælpetræner og instruktør igennem fire sæsoner. Camilla har tidligere været hjælpetræner i Gymnastikringen. Hun har ligeledes været et år på Sorø Gymnastikefterskole og deltaget på DGF-kursus om "Kvalitet i Børnegymnastikken".

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Cecilie Overbye
Beskrivelse

Cecilie er 12 år, og går i 6. klasse på Kildegård Privatskole.

Hun har gået til springgymnastik i 7 år, heraf 3 år i Gymnastikringen. Cecilie går i år på Rutinerede Spring-holdet og er hjælpetræner på Minispring holdet.

Udover springgymnastik går Cecilie også til tennis og basketball.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Cecilie Sejr Hesselby
Beskrivelse
Cecilie er lige blevet færdig med 9 klasse og holder et års pause hvor hun skal studere i USA og kommer tilbage når hun er hjemme igen.
Cecilie har været hjælpetræner i gymnastikringen siden i 2015. Hun har gået til gymnastik, siden hun var helt lille og til springgymnastik i over syv år, hvoraf de sidste 3 år har været på vores rutinerede springhold
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Laura Sølling
Beskrivelse

Laura har i flere år gået til springgymnastik i Gymnastikringen og er fra sæsonen 2016-2017 nu tilknyttet som hjælpetræner.

Laura har skiftet gymnastikken ud med badminton på højt plan.
 
Laura har taget hjœlpetrœner kursus 1.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Vikarer
Elena Alizadeh Mizranagh
Beskrivelse
Elena går på 2. år på Hillerød handelsgymnasium i verdenklassen. Hun tog 9 klasse på Sportsefterskolen Sjælsølund, hvor hun gik på danselinjen.
Elena har danset i 8 år og har danset en masse forskellige genre. Hun har danset mest Hiphop og Disco hos Havdrup dans, AL-dans og Cph-dans.
Hendes hold, Shinecrew, vandt guld til Sjællandsmesterskabet 2016 og guld til Danmarksmesterskabet 2016 i Hiphop-formation.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emma Pingel
Beskrivelse
Emma går på 2. år på HF-Efterslægten, på World-Aid linjen. Før HF tog hun 10.klasse på Sportsefterskolen Sjælsølund.
Emma har danset, siden hun var 10 år gammel og før det, har hun dyrket TeamGym. Emma har danset på forskellige danseskoler bl.a. StardanceStudio, Hotstepper og Cph-dans, og hun har fået både 1, 2 og 3. pladser med flere forskellige formationshold, både i hiphop og disco. I 2014 kvalificerede hun sig med sit hold til Verdensmesterskabet i Hiphop-formation. Senest har Emma og hendes Formationshold Shinecrew vundet guld til Sjællandsmesterskabet 2016 og guld til Danmarksmesterskabet 2016.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mie Auscher
Beskrivelse
Mie går i skole på Dyssegårdsskolen. Hun har gået til gymnastik, siden hun var 5 år gammel og startede som hjælpetræner i 2015 i Gymnastikringen. Mie har gennemgået hjælpetrænerkurset. Udover gymnastik passer Mie nogle gange børn.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Oliver Sansolios Eyley
Beskrivelse

Oliver har dyrket springgymnastik, siden han var 11 år. Oliver startede som aktiv gymnast i Gymnastikringen og har efterfølgende været tilknyttet GIF TeamGym. Efter folkeskolen har Oliver afsluttet 10. klasse på Vejstrup Efterskole på TeamGym-linjen samt HF-Efterslægten på Sportslinjen.
Oliver skal i gang med at uddanne sig til idrætslærer og er optaget på Paul Petersens Institut på den klassiske idrætslinje fra september 2017. 
Udover sit studie og hans arbejde i Gymnastikringen, underviser Oliver også elite-gymnaster i GHG - TeamGym Herlev.

Oliver har taget hjælpetrænerkursus 1 og 2 & "Springsikker SMT1"-kurset, førstehjælpskursus samt Træner 1-TeamGym-kurset.
 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Oskar Sansolios Eyley
Beskrivelse
Oskar Sansolios Eyley startede som gymnast i Gymnastikringen i 2009 og blev i 2013 gymnast i GHG - TeamGym, hvor han sammen med både drenge- og mixholdet har vundet flere medaljer til flere danske mesterskaber. Junior mix-holdet, som Oskar er en del af, har i 2016 og 2017 vundet guld til Danmarksmesterskabet.
Oskar har taget hjælpetrænerkursus 1 og 2 og Træner 1-TeamGym-kurset og har undervist i Gymnastikringen siden 2014 på flere forskellige springhold.  
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sarah Grønnebæk
Beskrivelse
Sarah Grønnebæk dyrker Cheerleading på højt niveau og har også gået til springgymnastik i mange år. Hun startede som hjælpetræner i 2013 og starter som træner dette år. Hun har været tilknyttet foreningen siden 2011.
Sarah har gennemgået DGFs "1-2-Hjælpetræner" kursus og "Træner 1" kursus.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Simone Vitten
Beskrivelse
Simone har dyrket springgymnastik, siden hun var 9 år og har sidenhen gået til spring/rytme i 4 år på konkurrenceniveau i GIF Team Gym. Derudover har hun dyrket cheerleadning i 2 år. Simone har været træner i Gymnastikringen siden 2012 og har taget trænerkursus 1 og 2, hjælpetrænerkursus og ”GymTræner 1 – Team Gym”.
Se hele beskrivelsen
Vis hold