Formand
Britt Jørgensen
Præsentation
 
Britt Jørgensen er formand og har været i Gymnastikringens bestyrelse siden 2014. Hun arbejder med de administrative sider af foreningens daglige drift.
 
Til hverdag arbejder hun som HR-ansvarlig i Clipper Group, og fritiden bliver brugt på familie, outdoor fitness, løb og læsning af bøger. Hun bor i Dyssegårdskvarteret, og har en datter, som er aktiv i Gymnastikringen.
Se hele beskrivelsen
Næstformand
Maja Almar
Præsentation
 
Maja Almar har været med i Gymnastikringens bestyrelse siden 2019. Hun arbejder med de administrative opgaver og varetager opgaver i forbindelse med gymnastikopvisningen.
 
Til hverdag læser hun en professionsbachelor i off. administration og underviser i Pilates. Hun har børn på Hellerup skole og begge hendes piger går til Spring gymnastik i Gymnastikringen. 
Se hele beskrivelsen
Kasserer
Karin Andersen
Præsentation

Karin Andersen har været i Gymnastikringens bestyrelse siden 2002, først som menigt bestyrelsesmedlem sidenhen som foreningens kasserer. Håndterer løn, kontaktperson til offentlige instanser, Gentofte Kommune, DGF mv. Håndterer ”gymnastikdriften” af foreningen, sætter sæsonprogram, udvælger instruktører/hjælpeinstruktører, sparer med instruktører, programligger opvisning samt diverse ad hoc opgaver i samarbejde med formanden.

Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Casper Hempel
Præsentation
Casper har været medlem af bestyrelsen siden foråret 2018 og varetager diverse administrative opgaver.
 
Til hverdag er han seniorforsker på DTU og i fritiden hygges der med familie, venner samt sport (svømning, klatring). Han har to børn, som går på Dyssegårdsskolen og er aktive springgymnaster i foreningen.  
Se hele beskrivelsen
Louise Cueto
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Mette Fjord Sørensen
Præsentation
Se hele beskrivelsen