Velkommen til sæson 2020/2021 i Gymnastikringen

Vi startede træningen i uge 36, og fortsætter frem til uge 16, 2021.

Denne sæson bliver desværre præget af COVID19, og vi beder derfor alle om forståelse og samarbejdsvillighed i forhold til COVID19 retningslinjerne, da det er nyt for såvel instruktører som børn at gennemføre træningerne med disse.

Retningslinjerne er med til at sikre, at vi forhåbentlig ikke skal lukke hold ned pga. COVID19, og vi beder derfor alle forældre om at tale med deres børn, så de er forberedt på forholdene og retningslinjerne.

Gældende COVID19 retningslinjer i Gymnastikringen

Sygdom: Vi forventer, at man ikke møder op, hvis man har sygdomstegn. Hvis du/dit barn får konstateret COVID19 og har været til træning, beder vi jer hurtigst muligt kontakte Gymnastikringen på kontakt@gymnastikringen.dk, så vi kan tage relevante forholdsregler. Skulle vi modtage henvendelse om en udøver, der er testet positiv med COVID19, vil vi straks melde det ud til de relevante forældre/trænere/udøvere, og dermed være med til at forebygge evt. smittekæder.

Aflevering af børn: Forældre bedes aflevere børn udenfor i det omfang det er muligt, og helst først 5 minutter før holdstart (de alleryngste børn kan afleveres indenfor).

Afhentning af børn: Forlad hallen så snart træningen er overstået. Forældre bedes afhente børn udenfor i det omfang det er muligt (de alleryngste børn kan hentes indenfor).

Afstand under træning: Børnene skal holde god afstand til hinanden, når de står i kø mv. Instruktørerne vil naturligvis hjælpe med dette.

Afspritning: Gymnastikringen opstiller håndsprit ved indgangen til haller/sale. Sprit hænderne af inden træning, i løbet af træningen og efter træning. Hvis du forlader hallen/salen i løbet af træningen, så afsprit hænderne igen. Medbring gerne egen håndsprit også.

Forældre: Grundet COVID19 må forældre ikke opholde sig i forhallen under træningen.

Specifikt for adgang til Dyssegårdsskolen:

  • De hold der er i den lille sal SKAL gå ind via bagindgangen (gå bagom ved fodboldbanen/bandebanen og ind til venstre). Det drejer sig om disse hold: voksen-barn, puslinge, torsdags parkour, yoga, og pilates.
  • De hold der er i den store hal SKAL gå ind af hovedindgangen (til højre for skolegården - mod Dyssegårdsvej)
  • Sidedørene i den store hal holdes åbne i det omfang det er muligt for at sikre god udluftning. Sidedørene vil også i et vist omfang kunne anvendes som ind-/udgang.

Specifikt for adgang til Kildegårds Privatskole:

  • Der er kun en indgang, så vær opmærksom på at holde god afstand i forhallen.

Omklædning: Vi henstiller til, at alle så vidt muligt klæder om hjemmefra og kun benytter omklædningsrummene til tøj og sko. Hav så vidt muligt ejendele i en taske, så det er samlet. Det er tilladt at anvende omklædningsrum, men der vil være et begrænset antal brugere grundet afstandskrav. Ophold dig derfor kun i omklædningsrummet, når det er nødvendigt.

Toiletbesøg: Gå på toilettet hjemmefra, så vi minimerer brugen af toilettet på skolerne.

Redskaber: Gymnastikringens instruktører vil afspritte redskaber, måtter mv. mellem alle hold. Gymnasterne skal derfor afvente tilladelse fra instruktørerne før de bruger redskaberne.

Hvis i har spørgsmål til ovenstående, er I selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Gymnastikringens bestyrelse på kontakt@gymnastikringen.dk.

Tilmelding til ny sæson

Eksisterende medlemmer og medlemmer på venteliste kan tilmelde sig fra mandag, den 3. august 2020.

Nye medlemmer kan tilmelde sig fra mandag, den 10. august 2020 kl. 17:00.

Oprettelse af profil inden tilmelding

Inden tilmelding til hold skal du oprette en profil på den person, som skal gå til gymnastik.

Du opretter profilen ved at:

•Trykke på ikonet i øverste højre hjørne af topmenuen
•Tryk "opret profil"
•Udfyld personlige oplysninger og tryk på "gem"
•Du kan nu tilmelde dig hold via menuen "tilmelding", når du er logget ind på profilen.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Gymnastikringen på kontakt@gymnastikringen.dk, hvis der er oplysninger du ikke kan finde på vores hjemmeside eller ved øvrige spørgsmål.