Klubmodul henter siden
Spring rutinerede
Lørdags rutinerede | R3
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Dette er et hold for gymnaster der har gået til springgymnastik i flere år. På dette hold skal man kunne de grundlæggende øvelser i forvejen, da fokus vil være på springøvelser. 

Der trænes videre på de indøvede momenter og springserie på airtrack araber-flik, tempoflik, flik-salto, kraft-salto, salto serie mv. Diverse spring på pegasus og trampolin salto, salto-skrue i trampolin.

Bemærk venligst at holdene er inddelt efter aldersgrupper. Foreningen tager forbehold for at kunne flytte et medlem til et andet hold, hvis instruktørerne finder der nødvendigt.

For tilmelding klik på "Tilmelding" øverst på hjemmesiden, find det ønskede hold og klik "Tilmeld - se hold".Læs mere

Et hold for de rutinerede springere, der har gået i foreningen i flere år og kan de grundlæggende gymnastiske spring som araberspring, flik-flak, sammenlukket- og hoftebøjet salto mm.
På dette hold har vi adgang til springgrav og vi kan derfor udvikle os endnu mere og have nogen fantastisk sjove træninger i de gode faciliteter. Der vil blive trænet skruer både forlæns og baglæns, samt dobbeltsaltoer i trampolinerne afhængigt af niveau. Derudover vil der blive sprunget pegasus hvor der kan arbejdes med tzukahara mm.

Startdato
04.09.2023
Slutdato
28.04.2024
Pris
787,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.